شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

پروژه کوه پارک بدون آسیب به طبیعت در حال اجرا است | حضور مردم در ارتفاعات جنوبی مانع از تصرفات جدید و ساخت و ساز می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۳۶۳
  • ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
پروژه کوه پارک بدون آسیب به طبیعت در حال اجرا است | حضور مردم در ارتفاعات جنوبی مانع از تصرفات جدید و ساخت و ساز می‌شود
امیر رمضانی، مدیر پروژه ارتفاعات جنوبی شهر مشهد گفت: در ارتفاعات جنوبی مشهد با سه پروژه مواجه هستیم، پروژه کمربند سبز حدود ۱۴ سال از آغاز اجرای آن می‌گذرد و قرار است علاوه بر ارتفاعات جنوبی، دور تا دور شهر امتداد پیدا کند.
به گزارش شهرآرانیوز، وی افزود: درختکاری در ارتفاعات جنوبی با استفاده از گونه‌های گیاهی متنوع و عمدتا کم آب و مقاوم صورت گرفته و در حال حاضر با دو روش قطره‌ای و شیلنگی و با اتصال به شبکه به صورت ثقلی، آبیاری می‌شوند.
مدیر پروژه ارتفاعات جنوبی شهر مشهد با اشاره به پروژه دوم یعنی کمربندی ۷۵ متری جنوبی بیان کرد: بر اساس مصوبات سال‌های گذشته، قرار بود این پروژه از بولوار شهید برونسی تا اتوبان مشهد باغچه به طول ۲۷ کیلومتر امتداد پیدا کند و بر حجم ترافیک شهر تاثیر گذار باشد، اما با توجه به صدمه محیط زیست، حجم تخریب کوه‌ها و نداشتن پیوست زیست محیطی، این پروژه متوقف شد.

رمضانی خاطرنشان کرد: با افتتاح کوه پارک، شهروندان از خیابان نخل می‌توانند با خودرو به این پارک وارد شده و با پارک خودروهایشان، به صورت پیاده و یا با دوچرخه، از ارتفاعات استفاده کنند، تمام ورودی‌های دیگر به ارتفاعات برای ورود خودرو، بسته خواهد بود، اما کوهنوردان و دوچرخه سواران می‌توانند از سایر ورودی‌ها نیز عبور و مرو کنند.
وی اضافه کرد: حضور مردم در ارتفاعات جنوبی، باعث جلوگیری از تصرفات و ساخت و ساز‌های جدید در این محدوده خواهد شود.
مدیر پروژه ارتفاعات جنوبی شهر مشهد تصریح کرد: این پروژه بدون آسیب به محیط زیست و کوه ها، در حال اجرا است و فقط در محل پارکینگ، وسایل بازی کودکان، نمازخانه روباز، سرویس بهداشتی پرتابل و خودرو غذا برای شهروندان در نظر گرفته خواهد شد. همچنین دو آبشار کوچک و برکه و دهکده و تیمارگاه حیوانات اهلی و بومی منطقه خراسان نیز در محل اجرا می‌شود و تعدادی از چشمه‌های موجود نیز در حال احیا برای آبخوری حیوانات و پرندگان است.

بیشتر بخوانید: همه پای کوه پارک


رمضانی گفت: در قسمت ارتفاعات بعد از قله زو، چند چشمه، حوض انبار، غار‌های طبیعی و دست کن که برای استخراج سنگ هرکاره برای ساخت ظروف غذا کنده شده است، سنگ نگاره باستانی و حوض انبار قدیمی و مسیر‌های تشرف روستاییان کوه پایه‌های بینالود برای زیارت امام رضا (ع) وجود دارد که می‌تواند از ظرفیت‌های گردشگری ارتفاعات جنوبی مشهد قلمداد شده و مورد بازدید و استفاده علاقمندان قرار گیرد.

در ادامه این بازدید، احمد رمضانی فرخد، سرپرست اداره ارتباطات مردمی شهرداری مشهد نیز هدف از برگزاری بازدید کارشناسان ۱۳۷ از ارتفاعات جنوبی و پروژه کوه پارک را آشنایی آن‌ها با این پروژه در جهت اطلاع رسانی مناسب و پاسخ گویی صحیح به سوالات و درخواست‌های شهروندان عنوان کرد و اظهار کرد: موضوعاتی همچون ابهام در اطلاع رسانی در مورد زمان افتتاح، مکان پروژه و ورودی‌ها آن، انتقاد اهالی از تردد زیاد خودرو‌های سنگین در مسیر‌های منتهی به پروژه به خصوص خیابان نخل از پرتکرار‌ترین موضوعات مطرح شده توسط شهروندان در موضوع پروژه کوه پارک بوده است.

وی ادامه داد: همچنین طی یک ماه گذشته شهروندان در تماس با ۱۳۷، پیشنهاداتی همچون نصب آلاچیق، درختکاری و کاشت چمن، ایجاد سکو و کاشت درختان سایه دار، ایجاد مسیر دوچرخه سواری و ... جهت مناسب سازی محیط برای حضور خانواده‌ها در پروژه کوه پارک ارائه کرده اند.

لازم به ذکر است در این بازدید، کارشناسان مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷، مهم‌ترین سئوال‌ها و درخواست‌های مطرح شده از سوی شهروندان را مطرح کرده و به پرسش و پاسخ پرداختند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->